PREDAVAČI

Mi smo mali tim iskusnih predavača sa blizu 20 godina iskustva na polju edukacije u oblasti IT-a. Svi naši predavači su visoko kvalifikovani i u našim redovima imamo doktora nauka, doktoranda, matematičara i apsolventa Učiteljskog fakulteta. Fokusirani smo na edukaciju mlađeg uzrasta prvenstveno predškolske i školske dece, uspešno sarađujemo i sa firmama i vršimo obuku zaposlenih. Naš tim je agilan u praćenju i primeni najnovijih tehnologija koje pokušavamo da približimo najmlađima koristeći savremene pristupe u obrazovanju. Aktivno pratimo i potrebe zaposlenih i nudimo kurseve koji im pomažu da steknu neophodna računarska znanja koja su im neophodna za dalje napredovanje. Naša specijalnost u edukaciji odraslih je kurs baza podataka koji je posebno prilagođen zaposlenim ljudima koji imaju potrebu za pisanjem raznih vrsta izveštaja.

NAŠA MISIJA

Težimo da na zanimljiv način uvedemo najmlađe u svet programiranja i razvijemo u njima strast za rešavanjem problema i kreativnim razmišljanjem. S druge strane, želimo da obučimo zaposlene da koriste računare s ciljem da brže i bolje obavljaju svoj svakodnevni posao.

NAŠA VIZIJA

Imamo viziju da postanemo lider u zemlji u oblasti IT edukacije kako predškolske i školske dece, tako i odraslih. Želimo da naš kvalitet bude nadaleko prepoznatljiv.